De kers op de taart?

De kers op de taart?

8 september 2023

De kers op de taart?

In juni 2021 zou het avontuur beginnen. Covid gooide roet in het eten. “De kers op de taart”:  met de foundation naar Spanje, werd niet geserveerd. Nu 3 jaar later hoop ik dat ik als afsluiting van een belangrijke en mooie periode, nu toch mee kan gaan in 2024.

Het was voor mij de uitgelezen mogelijkheid is om veel te leren over sporten en bewegen met diabetes. In 2020 had ik op een Back on Track avond veel geleerd en het smaakte naar meer. Een persoonlijk doel dus.

Tegelijkertijd wilde en wil ik graag sponsorgeld op halen, om op die manier de foundation te helpen om activiteiten voor kinderen en volwassenen met diabetes te kunnen blijven organiseren. Ik gun iedere diabeet de begeleiding die ik kreeg van de foundation en waar ik, nu nog iedere dag, zoveel aan heb. Doel 2.

En last but not least, doel 3: ik ga ook nu alles op alles zetten om er weer een project op mijn werk van te maken met mijn MBO verpleegkunde studenten om ze op die manier te betrekken bij alle facetten van dit onderwerp.

Inmiddels heb ik naast die 3 zaken nog een opdracht te volbrengen. Een mooie week beleven met mijn inmiddels goede vriendinnen van het BvdG cluppie. Wat ik nooit had gedacht gebeurde: wat heb ik veel aan dit lotgenotencontact. We leren nog steeds van elkaar maar hebben het vooral super gezellig en goed samen. Ik hoop op nog vele kleine en grote wandelingen met deze toppers te maken. Km’s zijn niet van belang, de reis (gezelligheid) wel! 😉

Wil je meer weten? Wil je genieten van mijn ervaringen in de voorbereiding en de uiteindelijke reis? Klink eens op de volgende link.

510 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *