Topweer

Topweer

Top weer op pad te kunnen gaan. Gister snel de rugzak gepakt voor een paar dagen. We gaan weer verder met ons Friese avontuur. Het is snel gegaan deze keer met het afronden van deze lange afstandswandeling.
Nog maar een paar ettappes te gaan.
We vertrekken op tijd uit Emmen maar komen door uitval van een bus wel een uur later dan gepland aan. Nou ja, maakt niks uit. We hoeven vandaag maar 12 km en we hoeven verder niks. Onze B&B is immers op de hoogte en verwacht ons.

Dus als we uit de bus stappen gaan we moedig van start. Veel asfalt bij de start en veel lawaaierige,  keihard rijdende auto’s.
Ook veel narcissen, bloeiende katjes, krokussen, de eerste blaadjes aan de bomen en hyacinten.  Aan het einde van de tocht uiteindelijk toch weer top paadjes. Met af en toe de zon er bij licht het Friese land weer top op. Met zijn vele slootjes en bosserijen is het weer lekker genieten van het vrij zijn.
Nu gaan we zo snel op bed, want morgen wordt het meer dan 20 km met volgens de NOS onweer en forse windstoten.  We gaan het beleven. Top weer verwachten we dus in ieder geval niet.

Topweer
Topweer
Topweer
Topweer
Topweer

510 reacties

 1. Magriet Jongsma -

  Heel veel succes maar weer Wichter!geniet maar weer van wat het Friese landschap jullie te bieden heeft🥰Je moet maar zo denken: Mocht het gaan regenen het meeste valt naast jullie😅Veel plezier toegewenst 👍👍👍


  Reageren
 2. Magda -

  Vandaag aan jullie gedacht, heerlijk weer! Morgen maar zien. De meeste regen valt naast je…de bomen hopelijk ook😬. Geniet ervan!


  Reageren
 3. Alie -

  Succes vandaag, je krijgt allerlei weerellementen om je en op je hoofd, maar jullie zijn wat gewent, dus dat gaat vast goedkomen😉


  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *